Adidas EQT Goedkoop  

 

Baylor276
(@baylor276)
Active Member
Katılım :2 sene  önce
Gönderiler: 18
12/02/2022 10:45 am  

https://www.snkrall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/E/Q/EQT_Cushion_ADV_Shoes_White_BB7180_01_standard.jpg

De all-red-alles-look gaat naast de Adidas EQT Dames. Nou, het is eigenlijk niet helemaal rood, wat helpt om vergelijkingen achter te laten met het beruchte kleurenschema "Red October" dat nu in de grond is geslagen. Hier zien we de klassieke adidas-runner die het een beetje origineler houdt met een ton-sur-ton rood bovenwerk van mesh, suède en leer voor een premium look. Ze zijn afgewerkt met een beetje zwart leer bij de hielen en een contrasterende witte tussenzool.

De Adidas EQT Heren is de afgelopen maanden een silhouet met drie strepen geweest, aangezien een aantal gerespecteerde winkels en zelfs Pusha T de kans kregen om hun eigen colorway te creëren. Het nieuwste paar is interessant genoeg, zo niet voor de 'Bordeaux'-opmerking die meteen de aandacht trekt dan voor het premium gebruik van suède en nubuck overal. Adidas EQT Goedkoop verschijnt zelfs een subtiele geometrische afbeelding op de zijpanelen om een ​​extra detailniveau toe te voegen naast de bordeauxrode buitenzool en branding.

Dankzij Pusha T is de Adidas EQT Sale opnieuw relevant geworden. Nu de retro-runner zichzelf tot op zekere hoogte heeft hersteld, introduceert het merk de OG "Racing Green" colorway opnieuw, maar met een aantal zieke upgrades voor de schoen die in sommige opzichten een eerbetoon is aan de twee samenwerkingen van Pusha. De colorway hier is wat je zou verwachten, maar het verhoogde niveau van materialen zoals het suède en slangenleer is dat niet.


CevapAlıntı
Share: