Adidas Superstar Goedkoop  

 

Baylor276
(@baylor276)
Active Member
Katılım :2 sene  önce
Gönderiler: 18
12/02/2022 10:29 am  

https://www.amazyzapatos.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/1/21juad655.jpg

De Adidas Superstar Dames is een klassieke sneaker die is uitgebracht in bijna alle denkbare kleurencombinaties. Dit voorjaar heeft adidas een speciaal paar gemaakt met verwisselbare strepen, wat een leuke functie is die mensen die hun kicks willen matchen met hun outfit, moeten waarderen. De kleuren zijn rood, groen, geel en blauw. De rest van de schoen is vrij eenvoudig met een overwegend wit leren bovenwerk en frisse blauwe details op de tussenzool, hiellip en tonglabel.

We zagen net een zwartleren Shelltoe lowtop van adidas Originals met rode en witte bies en een neopreen binnensok die niet zo lang geleden werd losgelaten op de Keith Haring x Run-DMC 'Christmas in Hollis' 80s. Hier hebben we een soortgelijk arrangement op de Adidas Superstar Heren, die rood op een veel prominentere manier gebruikt, wat past bij een ontwerp dat ook een beetje wildheid toevoegt door middel van luipaardprint op die toegevoegde bootie.

De Adidas Superstar Sale is een schoen die ongetwijfeld het meest logisch is in het rechte zwart en wit. Maar die zijn er al voor altijd, dus we gaan door en gaan ervan uit dat je een paar van die, of misschien de eerste Adidas Superstar Goedkoop, ergens in je rotatie hebt met die no-nonsense combinatie. Een beetje creatiever worden is het nieuwe "Camo Dot"-pakket, dat drie verschillende paren bevat die allemaal een camouflagecanvas dragen samen met een overlay met stippen.


CevapAlıntı
Share: