Adidas Falcon Goedkoop  

 

Noah342
(@noah342)
Active Member
Katılım :2 sene  önce
Gönderiler: 9
09/05/2022 11:43 am  

[Image: Falcon_Shoes_Pink_EE9390_01_standard.jpg]

Dit najaar richt adidas zijn aandacht op het gloednieuwe Adidas Falcon Dames. De Falcon is de nieuwste toevoeging van de Three Stripes aan zijn stevige hardloopfamilie en haalt inspiratie uit belangrijke modellen uit zijn legendarische verleden. Gebruikmakend van de tussenzool van de moderne YUNG-1 die binnenkort zal worden uitgebracht als onderdeel van de adidas Dragon Ball Z-collectie, leent de Falcon ook de naam van het invloedrijke Adidas Falcon Sale dat in de jaren 90 is ontstaan.

De Adidas Falcon Heren zal in de lente een paar kleuropties beschikbaar hebben, maar specifiek dit paar dat wordt tentoongesteld, met de bijnaam 'Trace Purple', wordt in maart gelanceerd. Gekleed in een kleurencombinatie Trace Purple, Cloud White en Periwinkle. Gemaakt van mesh en suède over het bovenwerk met gebruik van wit, paars en zachtblauw. De look wordt vervolgens voltooid met wit over de tussenzool.

We zagen de Adidas Falcon Goedkoop eerder deze zomer bij retailers aankomen en nu brengt het merk Three Stripes een schoon en eenvoudig paar uit in 'Triple White'. Zoals je kunt zien, is dit paar gemaakt met een mengsel van mesh en suède over het bovenwerk. Daarna hebben we een lichtgewicht EVA-middenzool, terwijl wit het grootste deel van de schoen bedekt, terwijl een lichtgrijs de branding raakt en reflecterend stuk bij de teen de look compleet maakt.


CevapAlıntı
Share: