Nike Blazer Mid Goedkoop  

 

Baylor276
(@baylor276)
Active Member
Katılım :2 sene  önce
Gönderiler: 18
12/02/2022 11:01 am  

https://www.tgdynksportsnl.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x375/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/1/21decnk215.jpg

Als de eerste op basketbal gerichte sneaker van het merk, heeft de Nike Blazer Mid Dames als inspiratie gediend voor latere voorstellen voor het spel van hoepels. De nieuwste stijl speelt echter in op de levensstijl van het model.

Hoewel gekleed in een nogal ingetogen kleurstelling, verwent de aanstaande iteratie van het mid-top silhouet zich met een aantal opvallende details. Om te beginnen, het profiel swooshes mismatch, waarbij het logo op de zijkant gewoon een schets is van het iconische ontwerp van Carolyn Davidson. Buitenzolen zien af ​​van de "kleurloze" make-up van de tussenzool ten gunste van een lichtroze look. Ten slotte verlaat
de Nike Blazer Mid Heren van het kind de standaard "NIKE" -branding op de hielonderlaag ten gunste van een handvol lettertypen die de naam van het Noord-Amerikaanse merk beschrijven, evenals "JID" (Just Do It); deze speelse logo's verschijnen ook op de inlegzool, maar zien af ​​van hun geborduurde compositie ten gunste van een gedrukte.

Net als bij een eerder vertoonde versie van de Nike Blazer Mid Sale, knikt de aanstaande low-top optie naar de oorsprong van het iconische swoosh-ontwerp van Carolyn Davidson. In plaats van op te scheppen over de inaugurele versie van het logo op de zijwand, zijn schema's op de inlegzool aangebracht. Bovendien draait de "nike"-branding op het tonglabel en het bovenste hielpaneel de tijd terug. Het meest opvallende detail van het paar is het niet-overeenkomende arrangement dat aanwezig is in het bovenwerk, Nike Blazer Mid Goedkoop contrasterend rood en blauw de schijnwerpers delen.


CevapAlıntı
Share: